Принтер етикеток HPRT LPQ58 Black (10897)

Є в наявності
0
Модель: ST18467
4500 грн.
Короткий опис
Принтер HPRT LPQ58 Black (10897) – максимально компактний, але при цьому досить продуктивний принтер, призначений для активного використання в торговій, виробничій, обслуговуючій та інших сферах діяльності. Даний пристрі... Читати далі...
Загальні характеристики
Вага Вага: 0.85 кг Дозвіл 203 DPI Мінімальна ширина друку 20 мм Максимальна довжина друку 400 мм Максимальна ширина друку 56 мм Розміри 186 х 128 х 133 мм Розширення 203 DPI Температура експлуатації 5°С - 45°С Технологія друку прямий термодрук Швидкість друку 70 мм/с Всі характеристики

Принтер HPRT LPQ58 Black (10897) – максимально компактний, але при цьому досить продуктивний принтер, призначений для активного використання в торговій, виробничій, обслуговуючій та інших сферах діяльності. Даний пристрій є найкращим рішенням для термодруку етикеток та чеків із шириною до 58 мм. Принтер HPRT LPQ58 є ідеальним для невеликих продуктових магазинів, аптек або бутиків одягу. Також завдяки своїй компактності, зручності підключення та експлуатації принтер даної моделі може використовуватись для організації виїзної торгівлі або торгівлі через мережу інтернет.

Функціональні особливості принтера. Принтер чеків та етикеток компактний і займає мінімум робочого простору. Для його підключення передбачено кілька інтерфейсів RS232 і USB. Купуючи принтер чеків-етикеток HPRT LPQ58, користувачі отримують повний комплект драйверів для швидкого налаштування пристрою. У конструкції принтера є світловий індикатор, а також індикатор, що показує, чи кришка закрита і чи є у пристрої матеріал для друку.

Серед інших конструкційних та функціональних особливостей принтера варто відзначити: наявність спеціального тримача у конструкції пристрою, що забезпечує надійну фіксацію рулону термоетикетів; можливість керування пристроєм за допомогою введення спеціальних команд або використання мов TSPL, ESC/POS, ZPL; можливість безперебійного друку чеків та етикеток у кількості до 1000 штук на день; - високу швидкість друку, що значно спрощує робочий процес; невелика вага приладу, що становить лише 800 грам; можливість підключення до принтера грошової скриньки.

Багатофункціональність та зручність використання принтера HPRT LPQ58 є основними його перевагами. Також безперечним плюсом для кожного користувача виявиться низька ціна пристрою, що виконує відразу дві основні функції: друк чеків і термоетикеток.


Основные
Вага Вага: 0.85 кг
Дозвіл 203 DPI
Мінімальна ширина друку 20 мм
Максимальна довжина друку 400 мм
Максимальна ширина друку 56 мм
Розміри 186 х 128 х 133 мм
Розширення 203 DPI
Температура експлуатації 5°С - 45°С
Технологія друку прямий термодрук
Швидкість друку 70 мм/с

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари